Stäng

Woody Bygg & Interiör - Katrineholm/Flen/Vingåker

Här hittar du de senaste nyheterna om Woody Bygg & Interiör

Anpassning p g a Covid-19

Under rådande omständigheter med Covid-19 så kommer vi finnas tillgängliga för att ta emot beställningar och ordrar från er via telefon/mejl för att minimera behovet av fysiska besök i våra yrkesbutiker – vi bemannar upp våra telefoner och finns tillgängliga för er.

Vi har utkörning som vanligt och kan även plocka ihop era ordrar och ha den färdig för upphämtning i eller utanför våra butiker. Ansök om ett konto redan idag för att kunna handla mot faktura.


Vi har öppet som vanligt måndag – fredag 06:45-17:00, lördag 09:00-13:00.

 

Ta hand om varandra!

 

Läs mer

Anpassning p g a Covid-19

Bygg & Interiör i Katrineholm AB

Kom ihåg vår Dörr & fönsterkampanj. Pågående V.11-14 Öppet imorgon lördag mellan 9.00-13.00 Välkomna!

Läs mer

Bygg & Interiör i Katrineholm AB

Woody skriver nytt 4-årsavtal med JM

​JM har valt att förnya avtalet med Woody Bygghandel som rikstäckande leverantör av byggvaror. Det rikstäckande avtalet löper på fyra år med option på ytterligare ett år. ​– Jag är glad och stolt över att vi lyckats så väl med leveranserna under avtalsperioden att vi nu fått fortsatt förtroende att leverera till JM, säger Peter Sjödahl, vd på Woody Bygghandel AB

JM har valt att förnya avtalet med Woody Bygghandel som rikstäckande leverantör av byggvaror. Det rikstäckande avtalet löper på fyra år med option på ytterligare ett år.
 

– Jag är glad och stolt över att vi genom ett gediget samarbete mellan delägare, våra leverantörer samt vårt Servicekontor har lyckats så väl med leveranserna under avtalsperioden att vi nu fått fortsatt förtroende att leverera till JM, säger Peter Sjödahl, vd på Woody Bygghandel AB som kan glädjas åt ett avtal som löper på fyra år med option på ytterligare ett år.

En viktig komponent i förhandlingarna med JM var miljö- och hållbarhetsfrågorna, där parterna till sist landade rätt.

– Detta illustrerar hur viktiga dessa frågor är i byggbranschen i dag – både för oss som kedja och våra enskilda delägare. Där måste vi fortsätta vara lyhörda och anpassa oss till marknadens krav, menar Sjödahl och utvecklar:

– Därför kommer vi här under våren att ta ytterligare steg i vårt miljö- och hållbarhetsarbete inom Woody genom att ta fram nya centrala miljömål som ska gälla för hela kedjan.

För ytterligare information kontakta:
Peter Sjödahl, vd Woody Bygghandel
peter.sjodahl@woody.se
0720-77 36 53

Läs mer

Woody skriver nytt 4-årsavtal med JM

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

Vi följer utvecklingen av Corona noga. Vi har varor på hyllorna och idag inga indikationer från våra leverantörer om framtida brister i leveranserna. Vi har öppet som vanligt måndag – fredag 06:45-17:00, lördag 09:00-13:00. Vi är noga med hygienen.

Läs mer

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

Nu kör vi vårens stora Fönster & Dörr-kampanj Under vecka 11 till 14 har vi dessutom upp till 35 % rabatt på fönster och dörrar från alla de ledande märkena. Woody Bygghandel – ditt proffs på fönster!

Läs mer

Vi bjuder på den fjärde väggen.Spara 25% på all Flügger tak- och väggfärg Erbjudandet gäller t.om 14/3

Läs mer

Woody avfärdar ryktena om samarbete med XL-Bygg/Bolist

Den senaste tiden har det florerat intensiva rykten om att landets Bolist-handlare och XL-Bygg ska ingå ett samarbete. Samma rykten gör även gällande att Woody skulle vara på väg in i detta samarbete. – Inget kan vara mer fel! Både Woodys delägare och styrelse är överens om att Woody är och avser vara en kedja av fria delägare i samverkan, säger Peter Sjödahl, VD för Woody Bygghandel.

Den senaste tiden har det inom bygghandelsbranschen florerat intensiva rykten om att landets Bolist-handlare och XL-Bygg ska ingå ett samarbete. Samma rykten gör även gällande att Woody Bygghandel skulle vara på väg in i detta samarbete.
– Inget kan vara mer fel! Både Woodys delägare och styrelse är överens om att Woody är och avser vara en kedja bestående av fria delägare i samverkan, säger Peter Sjödahl, VD för Woody Bygghandel.

– Inom Woody värnar vi om det lokala entreprenörskapet. Självbestämmandet för den enskilde delägaren ser vi som en stor och viktig del av våra framgångar.

– Vår filosofi inom Woody är att de avgörande besluten ska tas så nära marknaden och kunderna som möjligt och inte av en huvudägare i ett annat land.

Det var dessa tankar som fick fyra stora och väletablerade XL-handlare – XL-Byggpartner, NP Nilsson, XL Bygg Kompaniet samt XL-Bygg Habo – att i somras lämna XL till förmån för Woody. Och Woody har plats för ännu fler duktiga entreprenörer och bygghandlare som värderar sitt lokala självbestämmande.

– Inom Woody får man som delägare både tryggheten av att tillhöra en stor kedja och möjligheten till lokalt självbestämmande, avslutar Peter Sjödahl.


För ytterligare information kontakta:
Peter Sjödahl, VD Woody Bygghandel peter.sjodahl@woody.se 0720-77 36 53


Läs mer

Woody avfärdar ryktena om  samarbete med XL-Bygg/Bolist

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

Frusen? Träpellets finns hos oss! Vi leverar hem till Dig om du så vill pris per säck 59:- Hel pall 2695:-

Läs mer

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

BYTE AV TELEFONVÄXEL Byte av telefonväxel 20 feb 2020 För information så kommer vi att byta vår växel på måndag kl 08:00. Vi hoppas naturligtvis att bytet ska ske smidigt och utan problem, men vill ändå uppmärksamma er så ni vet vad som händer. Vi kommer behålla alla telefonnummer vilket gör att ni ska kunna kontakta oss precis som vanligt. Under bytet/porteringen som sker 08:00 kan det vara problem att nå vissa personer under några minuter då det måste ske fysiska byten av SIM-kort. Om ni försöker nå en specifik person och inte kommer fram kan ni alltid ringa in på växelnumret (samtliga nummer specade nedan) så ser vår telefonist till att ni kommer fram till en medarbetare som kan svara. Växel Katrineholm 0150 – 48 71 00 (Tryck 5 för att välja telefonist) Växel Flen 0157 – 154 00 (Tryck 5 för att välja telefonist) Växel Vingåker 0151 – 524 560 (Tryck 5 för att välja telefonist)

Läs mer

Så är det fredag igen! Går ni i tankar om nytt kök? Just nu har vi kampanj på Ballingslöv. Robert Pierre hjälper er med köksdrömmarna

Läs mer

Byte av telefonväxel

För information så kommer vi att byta vår växel på måndag kl 08:00. Vi hoppas naturligtvis att bytet ska ske smidigt och utan problem, men vill ändå uppmärksamma er så ni vet vad som händer. Vi kommer behålla alla telefonnummer vilket gör att ni ska kunna kontakta oss precis som vanligt.

Under bytet/porteringen som sker 08:00 kan det vara problem att nå vissa personer under några minuter då det måste ske fysiska byten av SIM-kort. Om ni försöker nå en specifik person och inte kommer fram kan ni alltid ringa in på växelnumret (samtliga nummer specade  nedan) så ser vår telefonist till att ni kommer fram till en medarbetare som kan svara.


Växel Katrineholm 0150 – 48 71 00 (Tryck 5 för att välja telefonist)

Växel Flen 0157 – 154 00 (Tryck 5 för att välja telefonist)

Växel Vingåker 0151 – 524 560 (Tryck 5 för att välja telefonist)

Läs mer

Byte av telefonväxel

Woody Byggmässa i Göteborg 27-28 februari!

Den 27-28 februari är det dags igen för Woody-handlarnas stora årliga byggmässa. På plats på Svenska Mässan i Göteborg finns nästan 80 av branschens ledande leverantörer. Så varför inte rivstarta året med Woody Byggmässa 2020 – för proffs, av proffs!

Den 27-28 februari är det dags igen för Woody-handlarnas stora årliga byggmässa. På plats på Svenska Mässan i Göteborg finns nästan 80 av branschens ledande leverantörer. Så varför inte rivstarta året med Woody Byggmässa 2020 – för proffs, av proffs!

I år är det Woody-handlarna i region väst som är arrangörer och har bjudit in både kunder och leverantörer till två dagars fackmässa torsdag och fredag 27-28 februari kl. 9-17 på Svenska Mässan i Göteborg. Under trevliga och avslappnade former kan både stora och små inbjudna proffsbyggare träffa branschens ledande leverantörer som visar upp säsongens hetaste nyheter.

Det blir även massor av riktigt vassa mässerbjudanden och produktdemonstrationer samt även tävlingar och happenings både i monterområdet och från scenen.

– Detta är ett av våra större event under 2020 med totalt nästan 80 utställare på plats, där flertalet av dem är ledande i branschen inom sitt sortimentsområde, säger Joakim Lundgren, ansvarig för Woody Byggmässa 2020 och utvecklar:

– Vår ambition är att tillsammans med våra leverantörer skapa den bästa mässan vi arrangerat i regionen hittills. Vi sätter ribban högt och räknar med mer än 4 000 besökare under två dagar.

Så varför inte rivstarta 2020 med årets bästa och proffsigaste mässa.
Woody Byggmässa 2020 – för proffs, av proffs!

MÄSSPROGRAM  (båda dagarna):
09:00              Woody Byggmässa 2020 öppnar
09:30-11:00    Kaffe med fralla serveras vid scenområdet
09:30-11:30    Tävlingar & utställarhappenings på scen
11:30-13:30     Lunch serveras vid scenområdet
13:00-15:30    Tävlingar & utställarhappenings på scen
14:00-15:30    Kaffe & kanelbulle serveras vid scenområdet
15:00               Baren öppnas
16:00               Byggjakten – vinnarna koras på scen och 1-3:e pris delas ut
17:00               Woody Byggmässa 2020 avslutas.

För mer information:
Joakim Lundgren, mässansvarig Woody Byggmässa, 0705-57 79 66
Charlotta Fredenberg, eventansvarig Woody Bygghandel, 0720-77 95 42, charlotta.fredenberg@woody.se

Samtliga utställare på plats: Akzo Nobel, Anza, Arne Thuresson Byggmaterial, Arvid Nilsson, Ballingslöv, Benders, Berry Alloc, Bilab Kungälv, Bjelin, BOA - Bo Andrén, Bosch, BYGGERA, Cembrit, Dana Lim, Depalma Workwear, EHL Prolist/ Norrlands Trä, ESSVE, Eurospacers, Finja Betong, Gelia, Gigant, Guardio Safety, Gunnebo Fastening, Gyproc, Habo Gruppen, Hafa System, Hagmans Kemi, Halle System, HiKOKI, Hultafors Group, Hörmann, Elitfönster/Diplomat, Isover, Jackon, Kingspan, Konradssons Kakel, Kärcher, Lindab, LIP, Ljungberg Fritzoe/Novospan/ Kronospan, Luna, Lundbergs/ Duri/JABO, Makita, Mareld, Martinsons Trä, Millers Beslag, Milwaukee, Nilfisk, NorDan, Norgips, NP Teknikcenter, Organo-Wood/Welin & Co, Paroc, Plannja, Prästängen Byggsystem, Randers Tegel, S:t Eriks, Scandinavian Kitchen/Hagaköket, Sika, Stokvis Tapes, Sundolitt, Svedbergs i Dalstorp, Swedoor/Jeld-Wen, Svenska Fönster, Svenskt Trä, Tarkett,T-Emballage, Teng Tools, Thomée Gruppen, TUJO Ture Johansson, Unihak, Weber, VELUX, Westcoast Windows, VPP-System, Västsvensk Byggskruv.

Läs mer

Woody Byggmässa i Göteborg 27-28 februari!

Foton från tidslinjen

Tapeter,tapeter vad vore livet utan alla dessa fina färger och mönster. Kom in till vår butik och hitta din favorit

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från tidslinjen

Glad alla hjärtansdag❤ Vi vill att vår personal och kunder ska känna sig trygga hos oss. Våra butiker är därför utrustade med hjärtstartare.

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

Nu i februari är det maskinkampanj – för utan rätt maskiner stannar ditt bygge. I Proffsens Nr 1 den 3-16 februari lyfter vi därför fram både maskiner och proffsiga lösningar som hjälper dig att få jobbet gjort. Woody Bygghandel – vi får ditt bygge att snurra!

Läs mer

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

Arbetsveckan avslutas med solsken Kanske planerar Du just nu för kommande byggen, ny altan, större garage, bättre ordning i hallen osv osv. Titta in på vår hemsida www.bygginterior.se för en första hjälp

Läs mer

11 Woody-anläggningar virkescertifierade enligt FSC och PEFC

Woody Bygghandel rivstartar 2020 med en viktig milstolpe i kedjans arbete inom Miljö & Hållbarhet. Detta när Woody fick sina första 11 anläggningar spårbarhetscertifierade i enlighet med PEFC® och FSC™. – Fantastiskt kul att vara en del av det driv och engagemang som våra medverkande delägare visat upp i detta viktiga arbete, säger miljö- & hållbarhetschef Patric Wichmann.

Direkt på det nya 2020 nådde Woody Bygghandel en viktig milstolpe i kedjans arbete inom Miljö & Hållbarhet. Detta när man fick sina första 11 anläggningar spårbarhetscertifierade i enlighet med PEFC® och FSC™.

FSC®- och PEFC™-märkning på en träbaserad produkt garanterar att den är tillverkad av träråvara som kommer från hållbart brukade skogar.

– Fantastiskt kul att vara en del av det driv och engagemang som våra medverkande delägare visat upp i detta viktiga arbete. Styrelsen tog beslutet att inleda spårbarhetscertifieringen så sent som i mitten på mars förra året, och redan nu i januari 2020 har vi plockat ut certifikaten för våra första 11 anläggningar, säger en mycket nöjd Patric Wichmann, miljö- och hållbar­hets­chef på Woodys servicekontor i Helsingborg och utvecklar:

– Vi har arbetat efter en tight tidplan, vilket ställt stora krav på de involverade personerna. Men alla inblandade har verkligen ställt upp mangrant och gjort plats för möten, utbildningar och revisioner med kort varsel. Nu har vi klarat av denna den första certifieringsrevisionen och vet vad som krävs i vårt fortsatta arbete. 

Med certifikaten på plats är nästa steg att sätta igång och börja sälja certifierade trävaror från de 11 anläggningarna.För hållbart byggande är en allt viktigare konkurrensfaktor på marknaden. Dagens kunder och uppdragsgivare blir mer och mer miljömedvetna oavsett om man säljer till landets stora rikskunder (JM, Peab, Skanska, NCC etc.) eller någon av Sveriges alla mindre byggfirmor.

Peter Sjödahl, ny vd för Woody Bygghandel sedan hösten 2019 ser detta som ett viktigt avstamp i kedjans fortsatta arbete inom hållbarhet. 
– I jobbet med Woodys gemensamma miljömål är den här FSC®- och PEFC™-certifieringen ett viktigt delmål. Nu siktar vi på att certifiera ännu fler av våra anläggningar, säger Peter Sjödahl.


För ytterligare information kontakta:

Patric Wichmann, miljö- & hållbarhetschef, patric.wichmann@woody.se 042-38 05 51
Peter Sjödahl, vd, Woody Bygghandel peter.sjodahl@woody.se 0720-77 36 53


Woody-anläggningar med spårbarhets-
certifiering enligt PEFC och FSC:

Angered Byggvaror Aktiebolag
Bergqvist Järn & Byggmaterial AB
Holgers Stugmaterial Aktiebolag i Borås
NA Svensson i Nyköping (Woody Bygghandel Stockholm Syd AB)
NA Svensson i Vagnhärad (Woody Bygghandel Stockholm Syd AB)
NA Svensson i Huddinge (Woody Bygghandel Stockholm Syd AB)
N.P. Nilssons Trävaruaktiebolag i Grevie
Orminge Trä & Bygg Aktiebolag
Varbergs Trä AB i Varberg
Varbergs Trä AB i Falkenberg
Woody Åkersberga (Åkersberga Bygg & Trä AB)

Kungälvs Trävaru AB har sedan tidigare ett eget FSC-certifikat.

Fotnot: Förkortningarna PEFC och FSC står för: Programme for the Endorsement of Forest Certification respektive Forest Stewardship Council. Läs mer på https://pefc.se/ resp. https://se.fsc.org/se-se

Läs mer

11 Woody-anläggningar  virkescertifierade enligt FSC och PEFC

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

Påminnelse, i butiken finns ammunition för jakt eller övningsskytte. Glöm inte att ta med licensen. Åk inte längre än du behöver! Trevlig helg

Läs mer

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

Inspiration från Boråstapeter! | Boråstapeter

Förändra vardagen med nya tapeter och färger i hemmet! Titta på Boråstapeters hemsida & låt dig inspireras. I butiken har vi flera nya kataloger att välja ur! https://www.borastapeter.com/inspiration

Läs mer

Inspiration från Boråstapeter! | Boråstapeter

Varm och skön arbetshandske som är vattentålig och helfodrad med ett mjukt fleecematerial. Handflatan är gjord i PU och försedd med ett vattenavvisande membran. 99:- paret PASSA PÅ!

Läs mer

Nästa >>