Stäng

Woody Bygg & Interiör - Katrineholm/Flen/Vingåker

Här hittar du de senaste nyheterna om Woody Bygg & Interiör

Woody skriver nytt stort centralt avtal!

​Woody Bygghandel har fått en rivstart för sin nya sammanslagna sälj- och marknadsavdelning. Det senaste i raden av centrala avtal är med Ikano Bostad för leverans av byggmaterial till ett antal olika bostadsprojekt runt om i landet. – Vi är både stolta och glada att Ikano Bostad valt att skriva ett rikstäckande avtal med oss, säger nye försäljnings- och marknadschefen Mikael Tykesson.

Woody Bygghandel har fått en rivstart för sin nya sammanslagna sälj- och marknadsavdelning. Det senaste i raden av centrala avtal är med Ikano Bostad för leverans av byggmaterial till ett antal olika bostadsprojekt runt om i landet.

– Vi är både stolta och glada att Ikano Bostad valt att skriva ett rikstäckande avtal med oss. Vilket tyder på att vi som frivilligkedja har hittat en bra modell där vi jobbar allihop tillsammans, både lokala delägare, leverantörer och vårt servicekontor kring våra centrala avtal, säger nye försäljnings- och marknadschefen Mikael Tykesson.

Det var i början av året som Woody stuvade om och slog ihop försäljning och marknad till en ny större enhet med Mikael Tykesson vid rodret.

Woody har alltid haft en stark ställning lokalt med 50 delägare och cirka 100 anläggningar över hela landet, men nu verkar fler av de rikstäckande byggbolagen fått upp ögonen för Woody och dess starka kundlöfte utifrån proffsbyggarens krav.

Ett centralt område i förhandlingarna med Ikano Bostad var miljö- och hållbarhetsfrågorna där parterna till slut landade rätt. Vilket visar att Woodys målmedvetna arbete inom hållbarhet med bland annat virkes- och spårbarhetscertifiering tilltalar marknaden och dagens allt mer miljömedvetna bostadsbyggare.

– Det är jättekul att vi fått en så bra start för vår nya försäljningsorganisation gällande centrala avtal, avslutar Mikael Tykesson som förutom detta 4-årsavtal med Ikano Bostad även skrivit nya flerårs-avtal med såväl JM som Peab här under våren.

För ytterligare information kontakta:
Mikael Tykesson, försäljnings- och marknadschef Woody Bygghandel 0702-15 75 37
Peter Sjödahl, vd, Woody Bygghandel 0720-77 36 53

Läs mer

Woody skriver nytt stort centralt avtal!

NP Nilsson satsar vidare – bygger helt ny bygghandel i Halmstad!

​Woody-delägaren NP Nilsson Trävaru AB – med totalt fem butiker i NV-Skåne och södra Halland – öppnade så sent som i april i år sin nya anläggning i Helsingborg. Nu tar företaget nästa steg i sin utveckling när man våren 2022 öppnar man en helt ny toppmodern bygghandel på Vilhelmsfälts industriområde i Halmstad.

Woody-delägaren NP Nilsson Trävaru AB – med totalt fem butiker i NV-Skåne och södra Halland – öppnade så sent som i april i år sin nya anläggning i Helsingborg. Nu tar företaget nästa steg i sin utveckling och bygger en helt ny toppmodern bygghandel i Halmstad.

Halmstad är redan idag en marknad för NP Nilsson dit man når kunderna genom dagliga leveranser direkt till arbetsplats eller villa. Den nya anläggningen på Vilhelmsfälts industriområde har ett strategiskt läge intill E6:an vilket kommer att ge god tillgänglighet för kunderna i och utanför Halmstad oavsett vilket väderstreck man kommer ifrån.

– Det väcker såklart lite uppmärksamhet med dessa satsningar först i Helsingborg och nu i Halmstad i dessa ovissa tider med covid-19. Men samtidigt så gör vi denna satsning för att långsiktigt kunna vara ett lokalt alternativ även på den växande Halmstad-marknaden, säger Fredrik Bergh, vd på NP Nilsson.

Byggnationen planeras nu för fullt med målsättningen att den nya bygghandeln ska stå färdig inför vårsäsongen 2022. Ambitionen är att minimera ytorna utomhus och istället skapa en inspirerande och effektiv miljö på ca 5 000 kvm inomhus. Men redan efter sommaren så kommer NP Nilsson att öppna ett tillfälligt säljkontor med ett mindre lager samt en kompletterande butik, tills det är dags att flytta in i de nybyggda lokalerna. Sortimentet kommer att anpassas efter de regionala och lokala byggarnas behov.

NP Nilsson är en regional bygghandelskedja med säte i NV-Skåne med 130 anställda och omsätter ca 400 Mkr. Företaget bildades 1907 och ägs fortfarande av samma familj, nu i 3:e generation. Bolagets huvudfokus ligger på byggproffsen samt den medvetne konsumenten och man verkar i södra Sverige och når kunder i hela regionen med tydligt fokus på kuststräckan från Malmö till Halmstad.

Huvudkontor och logistikcenter finns i Grevie och de fem bygghandelsbutikerna finns i Båstad, Grevie, Helsingborg, Laholm och Ängelholm.

NP Nilsson är sedan hösten 2019 medlem och även delägare i den rikstäckande bygghandelskedjan Woody Bygghandel.

– Vi är stolta över att ha ett så framgångsrikt och offensivt företag som NP Nilsson med i Woody-familjen, säger Peter Sjödahl, vd för Woody Bygghandel i en kommentar.

För mer information kontakta:
Mikael Carlsson, marknadschef, NP Nilsson Trävaru AB, 0431-47 83 22
Fredrik Bergh, vd, NP Nilsson Trävaru AB, 0470-36 22 15
Peter Sjödahl, vd, Woody Bygghandel AB, 0720-77 36 53

Läs mer

NP Nilsson satsar vidare – bygger helt ny bygghandel i Halmstad!

Han blir ny försäljnings- och marknadschef på Woody Bygghandel

Woody Bygghandel AB har beslutat att slå samman sin försäljningsavdelning samt marknadsavdelning till en gemensam enhet. Chef för nya avdelningen blir Mikael Tykesson med totalt tio år som bland annat produkt- och kategorichef samt marknadschef på Woodys Servicekontor i Helsingborg. – Det känns verkligen spännande att få förtroendet att leda arbetet på vår nya försäljnings- och marknadsavdelning.

Woody Bygghandel AB har beslutat att slå samman sin försäljningsavdelning samt marknadsavdelning till en gemensam och större enhet. Chef för den nya avdelningen blir Mikael Tykesson med totalt tio år som bland annat produkt- och kategorichef för Fönster & Dörrar samt marknadschef på Woodys Servicekontor i Helsingborg.

– I min värld känns det helt naturligt att samla alla de aktiviteter som på olika sätt riktar sig mot våra kunder, kommenterar Peter Sjödahl, vd på Woody Bygghandel förändringen.

I den nya avdelningen samlas både central marknadsföring, rikskunds-försäljning, digitala affärer och utbildning & event.

– Här kommer vi få stor nytta av Mikaels breda bakgrund och gedigna Woody-erfarenhet.

Två huvuduppgifter för den nya försäljnings- och marknadschefen blir:

* Fortsätta arbetet med digitalisering där Woody precis som hela branschen har en del att göra.
* Ökat fokus på försäljningen mot rikskund där man här under våren bland annat  kommer rekrytera ytterligare en Key Account Manager (KAM) ansvarig för Region Väst och Syd.

– Nu går vi all-in och satsar på ökad tillväxt inom vår rikskundsförsäljning. Med två färska avtal med både JM och Peab har vi fått en bra start på 2020, men här finns mer att göra, konstaterar Peter Sjödahl.

– Det känns verkligen spännande att få förtroendet att leda arbetet på vår nya försäljnings- och marknadsavdelning. Mina år inom Woody gör också att jag har en del tankar och idéer om hur vi tillsammans med våra lokala delägare ska kunna ta nästa steg i digitaliseringsprocessen samt öka försäljningen via centrala avtal, säger Mikael Tykesson.

Mikael Tykesson tillträdde sin nya tjänst i månadsskiftet april/maj.

För ytterligare information kontakta:
Peter Sjödahl, vd, 0720-77 36 53  peter.sjodahl@woody.se
Mikael Tykesson, försäljnings- och marknadschef, 0702-15 75 37 mikael.tykesson@woody.se

Läs mer

Han blir ny försäljnings- och  marknadschef på Woody Bygghandel

Woody värvar ännu fler delägare från Bolist!

​Woody Bygghandel fortsätter att locka till sig nya delägare från de övriga bygghandelskedjorna. Senast i raden är de två tongivande Bolist-handlarna Lokalföreningen i Brösarp och JHL i Tommarp. – Med en vårförsäljning väsentligt bättre än marknaden, två färska flerårsavtal med JM och Peab plus dessa båda nytillskott närmar sig Woody en årlig omsättning på sex miljarder, säger vd Peter Sjödahl.

Woody Bygghandel har medvind och fortsätter att locka till sig nya delägare från de övriga bygghandelskedjorna. Senast i raden är de två tongivande Bolist-handlarna Lokalföreningen i Brösarp och JHL i Tommarp som från och med 1 september lämnar Bolist och istället blir nya delägare i Woody.

Woodys märker just nu av ett mycket stort intresse för kedjans affärsmodell och det pågår diskussioner med flera bygghandlare både inom Bolist och andra bygghandelskedjor.

– Som fri delägare inom Woody får man möjligheten till lokalt självbestämmande men även tryggheten av att tillhöra en stor kedja. Och vi har plats för ännu fler duktiga och drivna entreprenörer inom vår kedja, kommenterar Peter Sjödahl som kan se tillbaka på en stark inledning av 2020 trots Corona-pandemin.

– Med en vårförsäljning väsentligt bättre än marknaden, två färska flerårsavtal med JM och Peab plus dessa båda nytillskott närmar sig Woody en årlig omsättning på sex miljarder SEK.

De två nya delägarna – där båda två(!) nominerades till Årets Bolist-butik 2019 – drivs båda som ekonomiska föreningar. Där Lokalföreningen Brösarp omsätter totalt 110 miljoner SEK (varav 80 MSEK kommer från byggsidan).

– Eftersom vi servar företagare såväl inom bygg- och entreprenadverksamhet, lantbruk samt kvalitetsmedvetna privatkonsumenter är det jätteviktigt för oss att kunna påverka och styra sortiments-mixen utifrån just vår lokala marknad. Att erbjuda ett attraktivt sortiment till våra kunder har byggt vår framgång ända sedan starten 1936 och det kommer att bli betydligt enklare i en frihandelskedja som Woody, säger Reine Landin, vd för Lokalföreningen Brösarp och fortsätter:

– Vi har redan idag ett starkt lokalt varumärke och där Woodys proffsinriktade sortiment lyfter oss minst en nivå i vår satsning mot företagare i olika branscher. Det här känns riktigt bra och superspännande! 

Liknande resonemang har man även på JHL, Järrestads Härads Lantmannaförening i Tommarp mitt på Österlen. JHL har drygt 230 medlemmar, ett 30-tal anställda och en total omsättning på cirka 200 miljoner SEK, där bygg- och butiksdelen omsätter mer än hälften.

– För oss är det viktigt att tillhöra en frihandelskedja. Detta för att kunna sätta vår egen prägel på sortimentet och därigenom möta alla våra kunders behov, krav och önskemål, kommenterar JHL:s vd Ola Cristiansson.

– Något vi gjort ända sedan starten för 117 år sedan och som vi nu kommer att fortsätta med som fri delägare inom Woody.

För mer information kontakta:
Peter Sjödahl, vd, Woody Bygghandel peter.sjodahl@woody.se 0720-77 36 53
Reine Landin, vd, Lokalföreningen Brösarp, 0414-739 92
Ola Cristiansson, vd, Järrestads Härads Lantmannaförening i Tommarp, 0707-38 30 01

Läs mer

Woody värvar ännu fler delägare från Bolist!

Woody skriver nytt flerårsavtal med Peab

Peab har valt att skriva avtal med Woody Bygghandel som rikstäckande leverantör av byggvaror. Det rikstäckande avtalet löper till och med 31 december 2022. – Det gör mig glad och stolt att vi än en gång kan visa på styrkan i Woodys affärsmodell med fria handlare som samverkar inom områden där samarbete ger styrka i den tuffa matchen på marknaden, säger Peter Sjödahl, vd på Woody Bygghandel.

Peab har valt att skriva avtal med Woody Bygghandel som rikstäckande leverantör av byggvaror. Det rikstäckande avtalet löper till och med 31 december 2022.

– Det gör mig glad och stolt att vi än en gång kan visa på styrkan i Woodys affärsmodell med fria handlare som samverkar inom områden där samarbete ger styrka i den tuffa matchen på marknaden, säger Peter Sjödahl, vd på Woody Bygghandel och utvecklar:

– Vår växande rikskundsaffär är ett område som gör Woody ännu mer intressanta hos våra leverantörer och vi märker ett stort intresse från våra leverantörer att samverka i dessa upphandlingar.

– Woodys styrka på de lokala marknaderna med 100 anläggningar över hela landet, ett starkt kundlöfte utifrån proffsbyggarens krav samt de allt viktigare miljö- och hållbarhets-frågorna var starka skäl till valet av Woody som leverantör, kommenterar Håkan Alkmar, kategorichef för bygghandel på Peab.

– Avtalet med Peab visar på vår gemensamma styrka när vi jobbar allihop tillsammans både delägare, leverantörer och vårt Servicekontor, avslutar Peter Sjödahl.


För ytterligare information kontakta:
Peter Sjödahl, vd, Woody Bygghandel peter.sjodahl@woody.se  0720-77 36 53
Håkan Alkmar, kategorichef bygghandel, Peab, 0725-33 40 14

Läs mer

Woody skriver nytt flerårsavtal med Peab

Woody värvar ny delägare från Bolist!

Woody Bygghandel fortsätter att vara framgångsrika i att attrahera nya delägare. Senast i raden är Mora-baserade Mattsons Bygg & Järn som lämnar Bolist för att från och med 20 april istället bli en del av Woody. – Woodys kundlöfte och tydliga fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten passar oss väldigt bra, säger Lennart Holmin.

Woody Bygghandel fortsätter att vara framgångsrika i att locka till sig nya delägare från de övriga bygghandelskedjorna. Senast i raden är Mora-baserade Mattsons Bygg & Järn som lämnar Bolist för att från och med 20 april istället bli en del av Woody.

– Woodys kundlöfte och tydliga fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten passar väldigt bra med hur vi har bedrivit vår verksamhet de senaste 30 åren, säger Lennart Holmin som sedan 1998 tillsammans med Lars Jönsson framgångsrikt driver och äger Mattsons Bygg & Järn. När Lennart och Lars tog över bolaget omsatte man 8 MSEK vilket ökat till dagens ca 50 MSEK och totalt tolv anställda.

– Med vassare inköpsavtal kombinerat med vår breda kompetens och smarta logistik- och leveranstjänster siktar vi på att ta ytterligare marknadsandelar bland Moras proffsbyggare, fortsätter Lennart.

För Mora är en ort med riktigt tuff konkurrens med både Karl Hedin, XL-Bygg, Byggmax samt sedan 2018 även en Woody-delägare; Woody Byggnetto.

– Med två Woody-anläggningar, Mattsons som ligger lite mer centralt och vår anläggning ute på Noret-området, kommer vi tillsammans bli en stark utmanare till de övriga bygghandelskedjorna i Mora, konstaterar Anders Håkansson ägare till Woody Byggnetto.

– Med denna expansion stärker vi vår närvaro i Dalarna och kommer att kunna erbjuda proffsbyggarna bättre tillgänglighet och service, konstaterar Peter Sjödahl, vd för Woody Bygghandel som kan glädjas åt att fler drivna entreprenörer lockas av Woodys affärsmodell.

– Som fri delägare inom Woody får man möjligheten till lokalt självbestämmande men även tryggheten av att tillhöra en stor kedja. Och vi har plats för ännu fler lokala och duktiga entreprenörer inom Woody, avslutar Peter Sjödahl.


För mer information kontakta:
Lennart Holmin, delägare Mattsons Bygg & Järn, 0250-298 53
Lars Jönsson, delägare Mattsons Bygg & Järn, 0250-298 50
Peter Sjödahl, vd, Woody Bygghandel peter.sjodahl@woody.se  0720-77 36 53

Läs mer

Woody värvar ny delägare från Bolist!

Anpassning p g a Covid-19

Under rådande omständigheter med Covid-19 så kommer vi finnas tillgängliga för att ta emot beställningar och ordrar från er via telefon/mejl för att minimera behovet av fysiska besök i våra yrkesbutiker – vi bemannar upp våra telefoner och finns tillgängliga för er.

Vi har utkörning som vanligt och kan även plocka ihop era ordrar och ha den färdig för upphämtning i eller utanför våra butiker. Ansök om ett konto redan idag för att kunna handla mot faktura.


Vi har öppet som vanligt måndag – fredag 06:45-17:00, lördag 09:00-13:00.

 

Ta hand om varandra!

 

Läs mer

Anpassning p g a Covid-19

Bygg & Interiör i Katrineholm AB

Kom ihåg vår Dörr & fönsterkampanj. Pågående V.11-14 Öppet imorgon lördag mellan 9.00-13.00 Välkomna!

Läs mer

Bygg & Interiör i Katrineholm AB

Woody skriver nytt 4-årsavtal med JM

​JM har valt att förnya avtalet med Woody Bygghandel som rikstäckande leverantör av byggvaror. Det rikstäckande avtalet löper på fyra år med option på ytterligare ett år. ​– Jag är glad och stolt över att vi lyckats så väl med leveranserna under avtalsperioden att vi nu fått fortsatt förtroende att leverera till JM, säger Peter Sjödahl, vd på Woody Bygghandel AB

JM har valt att förnya avtalet med Woody Bygghandel som rikstäckande leverantör av byggvaror. Det rikstäckande avtalet löper på fyra år med option på ytterligare ett år.
 

– Jag är glad och stolt över att vi genom ett gediget samarbete mellan delägare, våra leverantörer samt vårt Servicekontor har lyckats så väl med leveranserna under avtalsperioden att vi nu fått fortsatt förtroende att leverera till JM, säger Peter Sjödahl, vd på Woody Bygghandel AB som kan glädjas åt ett avtal som löper på fyra år med option på ytterligare ett år.

En viktig komponent i förhandlingarna med JM var miljö- och hållbarhetsfrågorna, där parterna till sist landade rätt.

– Detta illustrerar hur viktiga dessa frågor är i byggbranschen i dag – både för oss som kedja och våra enskilda delägare. Där måste vi fortsätta vara lyhörda och anpassa oss till marknadens krav, menar Sjödahl och utvecklar:

– Därför kommer vi här under våren att ta ytterligare steg i vårt miljö- och hållbarhetsarbete inom Woody genom att ta fram nya centrala miljömål som ska gälla för hela kedjan.

För ytterligare information kontakta:
Peter Sjödahl, vd Woody Bygghandel
peter.sjodahl@woody.se
0720-77 36 53

Läs mer

Woody skriver nytt 4-årsavtal med JM

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

Vi följer utvecklingen av Corona noga. Vi har varor på hyllorna och idag inga indikationer från våra leverantörer om framtida brister i leveranserna. Vi har öppet som vanligt måndag – fredag 06:45-17:00, lördag 09:00-13:00. Vi är noga med hygienen.

Läs mer

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

Nu kör vi vårens stora Fönster & Dörr-kampanj Under vecka 11 till 14 har vi dessutom upp till 35 % rabatt på fönster och dörrar från alla de ledande märkena. Woody Bygghandel – ditt proffs på fönster!

Läs mer

Vi bjuder på den fjärde väggen.Spara 25% på all Flügger tak- och väggfärg Erbjudandet gäller t.om 14/3

Läs mer

Woody avfärdar ryktena om samarbete med XL-Bygg/Bolist

Den senaste tiden har det florerat intensiva rykten om att landets Bolist-handlare och XL-Bygg ska ingå ett samarbete. Samma rykten gör även gällande att Woody skulle vara på väg in i detta samarbete. – Inget kan vara mer fel! Både Woodys delägare och styrelse är överens om att Woody är och avser vara en kedja av fria delägare i samverkan, säger Peter Sjödahl, VD för Woody Bygghandel.

Den senaste tiden har det inom bygghandelsbranschen florerat intensiva rykten om att landets Bolist-handlare och XL-Bygg ska ingå ett samarbete. Samma rykten gör även gällande att Woody Bygghandel skulle vara på väg in i detta samarbete.
– Inget kan vara mer fel! Både Woodys delägare och styrelse är överens om att Woody är och avser vara en kedja bestående av fria delägare i samverkan, säger Peter Sjödahl, VD för Woody Bygghandel.

– Inom Woody värnar vi om det lokala entreprenörskapet. Självbestämmandet för den enskilde delägaren ser vi som en stor och viktig del av våra framgångar.

– Vår filosofi inom Woody är att de avgörande besluten ska tas så nära marknaden och kunderna som möjligt och inte av en huvudägare i ett annat land.

Det var dessa tankar som fick fyra stora och väletablerade XL-handlare – XL-Byggpartner, NP Nilsson, XL Bygg Kompaniet samt XL-Bygg Habo – att i somras lämna XL till förmån för Woody. Och Woody har plats för ännu fler duktiga entreprenörer och bygghandlare som värderar sitt lokala självbestämmande.

– Inom Woody får man som delägare både tryggheten av att tillhöra en stor kedja och möjligheten till lokalt självbestämmande, avslutar Peter Sjödahl.


För ytterligare information kontakta:
Peter Sjödahl, VD Woody Bygghandel peter.sjodahl@woody.se 0720-77 36 53


Läs mer

Woody avfärdar ryktena om  samarbete med XL-Bygg/Bolist

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

Frusen? Träpellets finns hos oss! Vi leverar hem till Dig om du så vill pris per säck 59:- Hel pall 2695:-

Läs mer

Foton från Bygg & Interiör i Katrineholm ABs inlägg

BYTE AV TELEFONVÄXEL Byte av telefonväxel 20 feb 2020 För information så kommer vi att byta vår växel på måndag kl 08:00. Vi hoppas naturligtvis att bytet ska ske smidigt och utan problem, men vill ändå uppmärksamma er så ni vet vad som händer. Vi kommer behålla alla telefonnummer vilket gör att ni ska kunna kontakta oss precis som vanligt. Under bytet/porteringen som sker 08:00 kan det vara problem att nå vissa personer under några minuter då det måste ske fysiska byten av SIM-kort. Om ni försöker nå en specifik person och inte kommer fram kan ni alltid ringa in på växelnumret (samtliga nummer specade nedan) så ser vår telefonist till att ni kommer fram till en medarbetare som kan svara. Växel Katrineholm 0150 – 48 71 00 (Tryck 5 för att välja telefonist) Växel Flen 0157 – 154 00 (Tryck 5 för att välja telefonist) Växel Vingåker 0151 – 524 560 (Tryck 5 för att välja telefonist)

Läs mer

Så är det fredag igen! Går ni i tankar om nytt kök? Just nu har vi kampanj på Ballingslöv. Robert Pierre hjälper er med köksdrömmarna

Läs mer

Byte av telefonväxel

För information så kommer vi att byta vår växel på måndag kl 08:00. Vi hoppas naturligtvis att bytet ska ske smidigt och utan problem, men vill ändå uppmärksamma er så ni vet vad som händer. Vi kommer behålla alla telefonnummer vilket gör att ni ska kunna kontakta oss precis som vanligt.

Under bytet/porteringen som sker 08:00 kan det vara problem att nå vissa personer under några minuter då det måste ske fysiska byten av SIM-kort. Om ni försöker nå en specifik person och inte kommer fram kan ni alltid ringa in på växelnumret (samtliga nummer specade  nedan) så ser vår telefonist till att ni kommer fram till en medarbetare som kan svara.


Växel Katrineholm 0150 – 48 71 00 (Tryck 5 för att välja telefonist)

Växel Flen 0157 – 154 00 (Tryck 5 för att välja telefonist)

Växel Vingåker 0151 – 524 560 (Tryck 5 för att välja telefonist)

Läs mer

Byte av telefonväxel

Woody Byggmässa i Göteborg 27-28 februari!

Den 27-28 februari är det dags igen för Woody-handlarnas stora årliga byggmässa. På plats på Svenska Mässan i Göteborg finns nästan 80 av branschens ledande leverantörer. Så varför inte rivstarta året med Woody Byggmässa 2020 – för proffs, av proffs!

Den 27-28 februari är det dags igen för Woody-handlarnas stora årliga byggmässa. På plats på Svenska Mässan i Göteborg finns nästan 80 av branschens ledande leverantörer. Så varför inte rivstarta året med Woody Byggmässa 2020 – för proffs, av proffs!

I år är det Woody-handlarna i region väst som är arrangörer och har bjudit in både kunder och leverantörer till två dagars fackmässa torsdag och fredag 27-28 februari kl. 9-17 på Svenska Mässan i Göteborg. Under trevliga och avslappnade former kan både stora och små inbjudna proffsbyggare träffa branschens ledande leverantörer som visar upp säsongens hetaste nyheter.

Det blir även massor av riktigt vassa mässerbjudanden och produktdemonstrationer samt även tävlingar och happenings både i monterområdet och från scenen.

– Detta är ett av våra större event under 2020 med totalt nästan 80 utställare på plats, där flertalet av dem är ledande i branschen inom sitt sortimentsområde, säger Joakim Lundgren, ansvarig för Woody Byggmässa 2020 och utvecklar:

– Vår ambition är att tillsammans med våra leverantörer skapa den bästa mässan vi arrangerat i regionen hittills. Vi sätter ribban högt och räknar med mer än 4 000 besökare under två dagar.

Så varför inte rivstarta 2020 med årets bästa och proffsigaste mässa.
Woody Byggmässa 2020 – för proffs, av proffs!

MÄSSPROGRAM  (båda dagarna):
09:00              Woody Byggmässa 2020 öppnar
09:30-11:00    Kaffe med fralla serveras vid scenområdet
09:30-11:30    Tävlingar & utställarhappenings på scen
11:30-13:30     Lunch serveras vid scenområdet
13:00-15:30    Tävlingar & utställarhappenings på scen
14:00-15:30    Kaffe & kanelbulle serveras vid scenområdet
15:00               Baren öppnas
16:00               Byggjakten – vinnarna koras på scen och 1-3:e pris delas ut
17:00               Woody Byggmässa 2020 avslutas.

För mer information:
Joakim Lundgren, mässansvarig Woody Byggmässa, 0705-57 79 66
Charlotta Fredenberg, eventansvarig Woody Bygghandel, 0720-77 95 42, charlotta.fredenberg@woody.se

Samtliga utställare på plats: Akzo Nobel, Anza, Arne Thuresson Byggmaterial, Arvid Nilsson, Ballingslöv, Benders, Berry Alloc, Bilab Kungälv, Bjelin, BOA - Bo Andrén, Bosch, BYGGERA, Cembrit, Dana Lim, Depalma Workwear, EHL Prolist/ Norrlands Trä, ESSVE, Eurospacers, Finja Betong, Gelia, Gigant, Guardio Safety, Gunnebo Fastening, Gyproc, Habo Gruppen, Hafa System, Hagmans Kemi, Halle System, HiKOKI, Hultafors Group, Hörmann, Elitfönster/Diplomat, Isover, Jackon, Kingspan, Konradssons Kakel, Kärcher, Lindab, LIP, Ljungberg Fritzoe/Novospan/ Kronospan, Luna, Lundbergs/ Duri/JABO, Makita, Mareld, Martinsons Trä, Millers Beslag, Milwaukee, Nilfisk, NorDan, Norgips, NP Teknikcenter, Organo-Wood/Welin & Co, Paroc, Plannja, Prästängen Byggsystem, Randers Tegel, S:t Eriks, Scandinavian Kitchen/Hagaköket, Sika, Stokvis Tapes, Sundolitt, Svedbergs i Dalstorp, Swedoor/Jeld-Wen, Svenska Fönster, Svenskt Trä, Tarkett,T-Emballage, Teng Tools, Thomée Gruppen, TUJO Ture Johansson, Unihak, Weber, VELUX, Westcoast Windows, VPP-System, Västsvensk Byggskruv.

Läs mer

Woody Byggmässa i Göteborg 27-28 februari!

Foton från tidslinjen

Tapeter,tapeter vad vore livet utan alla dessa fina färger och mönster. Kom in till vår butik och hitta din favorit

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från tidslinjen

Glad alla hjärtansdag❤ Vi vill att vår personal och kunder ska känna sig trygga hos oss. Våra butiker är därför utrustade med hjärtstartare.

Läs mer

Foton från tidslinjen
Nästa >>