Stäng
Vi presenterar

Lindab

---

Vi på Lindab älskar regn!

Lindab är sedan många år marknadsledare och dessutom Skandinaviens största tillverkare av takavvattningssystem. Vårt system för takavvattning är det mest omfattande och beprövade systemet på marknaden. Du monterar det snabbt och enkelt utan fogmassa eller specialverktyg. Lång erfarenhet och ett nära samarbete med folk i branschen ger oss bra möjligheter att förbättra systemet för att ge dig smartare lösningar som är lätta att anpassa till just ditt projekt, uppdrag eller behov.

Lindab – vi förenklar byggandet!

LADDA NER PDF-BROSCHYR: Lindabs kompletta sortiment för takavvattning

 

Här hittar du ännu fler av Lindabs produkter!


Lindab Båstad – exklusivt plåttak för alla hustyper!


Lindab Båstad – SRP 25 är ett tak som liknar det klassiska och hantverksmässigt utförda bandtäckta taket. En typ av tak som passar lika bra på sekelskiftesvillan, torpet i skogen eller nyfunkishuset du har i uppdrag att bygga. Det behövs behöver inga särskilda förkunskaper utan takprofilen går snabbt att lägga. Lindab SRP 25 rekommenderas ner till 12° taklutning, passar de flesta taktyper och lämpar sig speciellt väl när takytorna är fria.

LADDA NER PDF: Mer info om Lindab Båstad hittar du här!

 

Komplett solcellstak med allt inkluderat

 

Med Lindab SolarRoof kan Lindab alltså nu erbjuda ägare till både småhus och kommersiella fastigheter ett komplett solcellstak med allt inkluderat. I paketlösningen ingår Lindabs svensktillverkade och tidlöst designade takprofil, vilken integrerats med solpaneler av typen CIGS - en modern tunnfilmsteknik med hög effekt även i mindre optimala ljusförhållanden. Utöver den solcellsintegrerade takplåten ingår växelriktare och optimerare som tillsammans skapar ett flexibelt system.

LÄS MER: Här hittar du mer info om SolarRoof från Lindab